Bosch Goodies Dental 450 g

Bosch Goodies Dental 450 g
Post uw foto van het product
Zo helpt u andere Zoobio klanten een meer gedetailleerde afbeelding van Goodies Dental zien
450 g
2,54 €*
2,73 €*
Prijs per g: 5.64 €* / Kg
* Prijs per eenheid
* Prijs inclusief BTW
* Levertermijnen & Voorwaarden
Waarom Zoobio
 • Perssonlijke ondersteuning+32 4 268 26 84
 • Dierbenodigdheden professionalsDirecte ondersteuning

Deel het product met:

Goodies Dental 450 g Bosch productinformatie

Wilt u dat de mondholte van uw hond in een goede conditie blijft? Hier kunt u moeiteloos voor zorgen. Gewoon behandelen uw huisdier met extra's Dental Bosch behandelt. De hond kan een uitstekende smaak te genieten en tegelijkertijd dit product mondholte conditie te verbeteren.


De voordelen van Goodies Dental Bosch


Wanneer de hond op de traktatie aan het kauwen is, wordt zijn gebit mechanische schoongemaakt. Dit komt doordat het product veel voedingsvezels bevat. Daarnaast nemen de fosfaten in de Goodies Dental Bosch het calcium in het speeksel op. Het is een zeer goede profylaxe voor het afval van de mineralisatie en de calculus vorming van het gebit.


Voeding voorziet de hond van alle belangrijke vitaminen. Zo helpt vitamine A bij het zicht e draagt het bij aan de gezondheid van het gebit, de huid, de gewrichten en ook de botten. Ook is het belangrijk voor de groei van vacht. Vitamine D3 draagt bij aan de metabolisme van fosfor en calcium. Vitamine E is een zeer sterke antioxidant. Het helpt bij het vormen van nieuwe cellen, beschermt organismen tegen schadelijke stoffen en het wakkert het seksuele instinct aan. Daarnaast is vitamine E goed voor de spieren en het skelet.


Bosch traktaties worden in handige verpakkingen van 450 gr. verkocht. Het is voldoende om honden van grote rassen een tijd lang te trakteren.


Goodies voeding bestaat uit diverse lekkernijen die een positieve uitwerking op de gezondheid van hond hebben. Zo bevat het assortiment bijvoorbeeld traktaties die de gewrichten sterker maken, producten met laag vetgehalte die perfect zijn voor de honden die naar overgewicht neigen.


Bosch is ooit als familiebedrijf begonnen en houdt nog altijd vast aan traditionele waarden en maakt de producten voor huisdieren met zorg en liefde. Voor de productie van voeding en traktaties gebruikt het natuurlijke ingrediënten. Dankzij de moderne technologieën worden de ingrediënten met grote zorg verwerkt, waardoor de kant-en-klare producten alle nuttige eigenschappen van de grondstoffen behouden.


Voedingsgids


De dagelijkse hoeveelheid voer hangt af van het formaat van uw hond. Volg daarbij de aanbevelingen voor dit producent die in de tabel op deze bladzijde worden weergegeven. Geef uw hond niet te veel voer. Houd er rekening mee dat zelfs de voedzaamste traktatie slechts een aanvulling en geen vervanging voor het hoofdvoedsel is.

Gebitsverzorging Kauwsnack Bosch Goodies Dental verpakking
 • Goodies Dental 450 g
Additieven
Maïs Gerst Pluimvee meel Rijst Cellulosevezels Gevogeltevet Gehydrolyseerd vlees Gist Erwten Natriumchloride Natriumfosfaat Kaliumchloride Vitamine A  (10.000 I.E.) Vitamine D3  (1.000 I.E.) Vitamine E  (50 mg) Vitamine B1  (9 mg) Vitamine B2  (9 mg) Vitamine B6  (5 mg) Vitamine B12  (45 mcg) Biotine  (200 mcg) Vitamine B5  (18 mg) Nicotinezuur  (35 mg) Foliumzuur  (2 mg) Vitamine C  (50 mg) Choline chloride  (1.450 mg) Koper als cuprisulfaat, pentahydraat  (9 mg) Kobalt  (0.2 mg) Mangaan  (10 mg) Watervrij calciumjodaat  (2 mg) Selenium as sodium selenite  (0.2 mg) Zink als zinkoxide  (60 mg) IJzerhoudend  (130 mg)
Analytische bestanddelen
Ruw vet 7.5%
Calcium 0.95%
Kalium 0.45%
Ruwe proteïne 19%
Ruweas 5.5%
Fosfor 0.9%
Natrium 0.3%
Magnesium 0.1%
Ruwe vezel 6.5%

Aanbevolen voor de volgende Hondenrassen

Alle hondenrassen
Voedingsadvies
Gewicht van de hond Stuks per dag
2.5 - 15 kg 1 - 5
15 - 30 kg 5 - 9
30 - 60 kg 9 - 15

Bosch Goodies Dental 450 g beoordeling

Post uw foto van het product
+ Post uw foto van het product (tot 5 Mb, jpg, png, jpeg)
x
Foto klant
Volg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Koop veilig
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Betalingsmogelijkheden
 • VISA
 • PayPal