EURO-PREMIUM Medium Adult Sterilized 2.5 kg

EURO-PREMIUM Medium Adult Sterilized 10 kg, 2.5 kg
Post uw foto van het product
Zo helpt u andere Zoobio klanten een meer gedetailleerde afbeelding van Medium Adult Sterilized zien
10 kg 2.5 kg
21,04 €*
Prijs per kg: 8.42 €* / Kg
* Prijs per eenheid
* Prijs inclusief BTW
* Levertermijnen & Voorwaarden
Waarom Zoobio
 • Perssonlijke ondersteuning+32 4 268 26 84
 • Dierbenodigdheden professionalsDirecte ondersteuning

Deel het product met:

Medium Adult Sterilized 2.5 kg EURO-PREMIUM productinformatie

Volledige voeding voor volwassen honden (>1jaar) van middelgrote en grote rassen (>10kg) na castratie of sterilisatie of bij honden die dientengevolge neiging hebben tot overgewicht.


Euro-Premium Adult Medium Sterilized is een uitgebalanceerde voeding, op basis van kip, speciaal samengesteld voor gesteriliseerde of gecastreerde honden. Sterilisatie of castratie veroorzaakt veranderingen in de hormonenspiegel van uw hond en kan, eventueel in combinatie met te weinig lichaamsbeweging, het risico op overgewicht verhogen. Daarom is het belangrijk de voeding van uw hond aan te passen aan deze gewijzigde voedingsbehoefte. Zo kan u uw hond helpen om zijn ideale gewicht te bereiken, met behoud van de spiermassa, om uiteindelijk dit gewicht op termijn te blijven behouden.


Deze voeding bevat een combinatie van vezels waaronder psyllium vezels en deze hebben naast een positief effect op de darmwerking ook een positief resultaat op het cholesterolgehalte in het bloed. Om de ontwikkeling van het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen, is deze voeding verrijkt met groene thee extracten, rozemarijn en ß-caroteen. Deze hoogkwalitatieve voeding wordt, bij voorkeur, niet gemengd met andere voedingen om het beoogde resultaat te bekomen.


Ideale Gewicht
Deze voeding is verrijkt met L-carnitine (500mg/kg) dat zorgt voor een optimale vetverbranding. Mede door het lage vetgehalte is deze voeding uitermate geschikt voor gesteriliseerde of gecastreerde honden of voor honden die dientengevolge neiging hebben tot overgewicht.


Ideale Spijsvertering
Het hoge aandeel aan voedingsvezels, waaronder de specifieke psyllium vezels, zorgen voor een groter verzadigingsgevoel en een trage omzetting naar suikers. Dit houdt het lichaamsgewicht onder controle. De toevoeging van prebiotica (FOS en MOS) ondersteunt de spijsvertering, garandeert een evenwichtige darmflora en betere weerstand tot gevolg.


Optimale Spieren
Het hoge gehalte L-carnitine, dat een rol speelt in het energiemetabolisme, gecombineerd met het hoge eiwitgehalte zorgt voor de opbouw en het behoud van de spiermassa zelfs bij gewichtverlies. Want soepele en sterke spieren zijn belangrijk voor een goede lichaamsbeweging.


Uitstekende Immuniteit
Natuurlijke groene thee extracten, rozemarijn, β-caroteen en een hoger vitamine E gehalte zijn natuurlijke antioxidanten en dragen op deze manier bij tot een uitstekende en evenwichtige immuniteit van uw hond.

Gesteriliseerde & Gecastreerde EURO-PREMIUM Medium Adult Sterilized verpakking
 • Medium Adult Sterilized 10 kg
 • Medium Adult Sterilized 2.5 kg
Samenstelling
Kippenvleesmeel  (23%) Aardappel  (20%)
Additieven
Maïs Rozemarijn Vitamine E  (200 mg/kg) Gist Vitamine A  (21.000 IE/kg) Zalmmeel Bietenpulp Kippeneiwit Vitamine D  (1.800 IE/kg) Groene thee Dry heel ei dierlijk vet psylliumvezel
Analytische bestanddelen
Calcium 1.3%
Fosfor 1%
Ruwe vezel 5.8%
Ruweas 6.1%
Ruw vet 9%
Ruwe proteïne 30%

Aanbevolen voor de volgende Hondenrassen

Medium, 11-25 kg
Voedingsadvies

Adult Medium Sterilized droog verstrekken. 


Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater.


Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.


EURO-PREMIUM Medium Adult Sterilized 2.5 kg beoordeling

Post uw foto van het product
+ Post uw foto van het product (tot 5 Mb, jpg, png, jpeg)
x
Foto klant
Volg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Koop veilig
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Betalingsmogelijkheden
 • VISA
 • PayPal