EURO-PREMIUM Medium Adult Derma+ 2.5 kg

EURO-PREMIUM Medium Adult Derma+ 10 kg, 2.5 kg
Post uw foto van het product
Zo helpt u andere Zoobio klanten een meer gedetailleerde afbeelding van Medium Adult Derma+ zien
10 kg 2.5 kg
16,85 €*
Prijs per kg: 6.74 €* / Kg
* Prijs per eenheid
* Prijs inclusief BTW
* Levertermijnen & Voorwaarden
Waarom Zoobio
 • Perssonlijke ondersteuning+32 4 268 26 84
 • Dierbenodigdheden professionalsDirecte ondersteuning

Deel het product met:

Medium Adult Derma+ 2.5 kg EURO-PREMIUM productinformatie

Volledige voeding voor volwassen honden (>1jaar) van middelgrote rassen (10-25kg) met een gevoelige huid en vacht.


Euro-Premium Adult Medium Derma+ is aanbevolen voor honden met een gevoelige huid en vacht. Of honden die regelmatig last hebben van jeuk.
De ideale verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren met een optimaal niveau zink en biotine, ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. Bepaalde ingrediënten kunnen maag-, vertering- en/of huidproblemen veroorzaken. Door de unieke selectie van natuurlijke ingrediënten, gebaseerd op zalm en aardappel, wordt de kans op allergische reacties geminimaliseerd.


Om de ontwikkeling van het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen, is deze hoog kwalitatieve voeding nog verrijkt met groene thee extract, rozemarijn en ß-caroteen. Dankzij de prebiotica (FOS) en de bietenpulp, ondersteunt het de goede spijsvertering en extra immuniteit.


Hypoallergeen
Sommige honden kunnen een allergische reactie hebben op dierlijke eiwitten omwille van de structuur of oorsprong. In deze referentie is zalm de voornaamste eiwitbron en zijn aardappelen de voornaamste bron van koolhydraten. Geen gebruik van vlees, zuivelproducten of granen. Zo wordt het risico op eventuele allergische reacties geminimaliseerd.


Perfecte Huid & Vacht
Zalm is een vette vis, rijk aan omega 3-vetzuren. Dankzij de zalm en de toegevoegde hoogwaardige visolie, heeft deze voeding de ideale verhouding Omega 3- en Omega 6-vetzuren. Die zorgen voor de ondersteuning van een gezonde huid en een glanzende vacht. Het perfecte niveau van zink en biotine (vitamine H) ondersteunt eveneens een glanzende vacht.


Optimale Spijsvertering
De ideale samenstelling met hoogkwalitatieve ingrediënten, prebiotica (FOS en MOS) en bietenpulp garandeert een optimale ondersteuning van het spijsverteringssysteem. Dit zorgt voor een betere stofwisseling en evenwichtige darmflora.


Uitstekende Immuniteit
Natuurlijke groene thee, rozemarijnextracten, en een hoger vitamine E gehalte dragen bij tot een uitstekende en evenwichtige immuniteit van uw hond.

Huid en vacht EURO-PREMIUM Medium Adult Derma+ verpakking
 • Medium Adult Derma+ 10 kg
 • Medium Adult Derma+ 2.5 kg
Samenstelling
Gedroogde zalm  (14%) FOS (Fructo-oligosacchariden)  (0.1%) Aardappel  (7%)
Additieven
Plantaardige proteïne-extracten zout Lecithine Rijst Rozemarijn Vitamine E  (300 mg/kg) Vitamine A  (21.000 IE/kg) Bietenpulp Vitamine D  (1.850 IE/kg) Groene thee Greaffineerde visolie Gistextract dierlijk vet Kippenlever hydrolysaat
Analytische bestanddelen
Calcium 1.1%
Fosfor 0.8%
Ruwe vezel 2%
Ruweas 6.8%
Ruw vet 15%
Ruwe proteïne 25.5%

Aanbevolen voor de volgende Hondenrassen

Medium, 11-25 kg
Voedingsadvies

Adult Medium Derma+ droog verstrekken. 


Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater.


Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.


EURO-PREMIUM Medium Adult Derma+ 2.5 kg beoordeling

Post uw foto van het product
+ Post uw foto van het product (tot 5 Mb, jpg, png, jpeg)
x
Foto klant
Volg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Koop veilig
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Betalingsmogelijkheden
 • VISA
 • PayPal