EURO-PREMIUM Medium Adult Digestion+ Hert & Rijst 2.5 kg

EURO-PREMIUM Medium Adult Digestion+ Hert & Rijst 10 kg, 2.5 kg
Post uw foto van het product
Zo helpt u andere Zoobio klanten een meer gedetailleerde afbeelding van Medium Adult Digestion+ Hert & Rijst zien
10 kg 2.5 kg
16,85 €*
Prijs per kg: 6.74 €* / Kg
* Prijs per eenheid
* Prijs inclusief BTW
* Levertermijnen & Voorwaarden
Waarom Zoobio
 • Perssonlijke ondersteuning+32 4 268 26 84
 • Dierbenodigdheden professionalsDirecte ondersteuning

Deel het product met:

Medium Adult Digestion+ Hert & Rijst 2.5 kg EURO-PREMIUM productinformatie

Volledige voeding voor volwassen honden (>1 jaar), van middelgrote hondenrassen (10-25kg) met een gevoelige spijsvertering


Euro-Premium Adult Medium Digestion+ is aangeraden voor volwassen honden die een allergische reactie vertonen, zoals braken en diarree. Sommige honden vertonen maag-, vertering- en/of huidproblemen doordat ze gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten. Door de unieke selectie van hoogwaardige ingrediënten, zoals hert en rijst, wordt de kans op allergische reacties geminimaliseerd.


Door de toevoeging van bietenpulp en prebiotica (FOS), ondersteunt deze voeding de ontwikkeling van een gezond spijsverteringsysteem. Om de ontwikkeling van het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen, is deze volledige en hoog kwalitatieve voeding verrijkt met groene thee extracten, rozemarijn en ß-caroteen. De ideale verhouding omega-3/omega-6 vetzuren zorgt voor een gezonde, glanzende vacht en een goede immuniteit.


Perfecte Vertering
Als goed verteerbare koolhydraatbron wordt rijst gebruikt en als eiwitbron wordt hertenvlees gebruikt. Bovendien zorgt de unieke combinatie van hoog kwalitatieve dierlijke eiwitten en prebiotische voedingsvezels, zoals FOS en MOS, voor een gezonde spijsvertering. Een optimale stofwisseling, evenwichtige darmflora en een goede stoelgang zijn het natuurlijke gevolg.


Hypoallergeen
Als bron van koolhydraten wordt geen tarwe, maar rijst gebruikt en als voornaamste eiwitbron wordt hertenvlees gebruikt. Deze combinatie minimaliseert de kans op allergische reacties en is ideaal voor honden die een gevoelige spijsvertering hebben of die gevoelig zijn aan tarwegluten.


Huid & Vacht Verzorging
De ideale balans omega 3 en omega 6-vetzuren, dankzij het gebruik van hoog kwalitatieve visolie, ondersteunt een gezonde huid en een glanzende vacht.


Uitstekende Immuniteit
Natuurlijke groene thee, rozemarijnextracten, en een hoger vitamine E gehalte dragen bij tot een uitstekende en evenwichtige immuniteit van uw hond.

Maag & Darmen EURO-PREMIUM Medium Adult Digestion+ Hert & Rijst verpakking
 • Medium Adult Digestion+ Hert & Rijst 10 kg
 • Medium Adult Digestion+ Hert & Rijst 2.5 kg
Samenstelling
Rijst  (49%) Hertenvleesmeel  (14%)
Additieven
Plantaardige proteïne-extracten zout Lecithine Rozemarijn Groene thee Vitamine E  (300 mg/kg) Vismeel Vitamine A  (21.000 IE/kg) Bietenpulp FOS (Fructo-oligosacchariden) Vitamine D  (1.850 IE/kg) Greaffineerde visolie Gistextract Dry heel ei dierlijk vet Kippenlever hydrolysaat
Analytische bestanddelen
Calcium 1.2%
Fosfor 0.8%
Ruwe vezel 2%
Ruweas 6.8%
Ruw vet 15%
Ruwe proteïne 22.5%

Aanbevolen voor de volgende Hondenrassen

Medium, 11-25 kg
Voedingsadvies

Adult Medium Digestion+ droog verstrekken. 


Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater.


Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.


EURO-PREMIUM Medium Adult Digestion+ Hert & Rijst 2.5 kg beoordeling

Post uw foto van het product
+ Post uw foto van het product (tot 5 Mb, jpg, png, jpeg)
x
Foto klant
Volg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Koop veilig
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Betalingsmogelijkheden
 • VISA
 • PayPal