EURO-PREMIUM Large Adult High Energy 12 kg

EURO-PREMIUM Large Adult High Energy 12 kg
Post uw foto van het product
Zo helpt u andere Zoobio klanten een meer gedetailleerde afbeelding van Large Adult High Energy zien
12 kg
42,51 €*
Prijs per kg: 3.54 €* / Kg
* Prijs per eenheid
* Prijs inclusief BTW
* Levertermijnen & Voorwaarden
Waarom Zoobio
 • Perssonlijke ondersteuning+32 4 268 26 84
 • Dierbenodigdheden professionalsDirecte ondersteuning

Deel het product met:

Large Adult High Energy 12 kg EURO-PREMIUM productinformatie

Volledige voeding voor volwassen honden (>1jaar) van middelgrote en grote rassen (>10kg) met een hogere energiebehoefte.


Euro-Premium Adult Large High Energy is ontwikkeld voor volwassen honden van middelgrote en grote rassen met een hoge activiteitsgraad (= inspanningsgraad), honden herstellend van een medische ingreep en zwangere of zogende honden. Het is een hoog energetische voeding, gebaseerd op kip en rijst, die de hond ondersteunt bij sportieve inspanningen en hem/haar in goede conditie houdt.


De extra vitamine C en E ondersteunen de natuurlijke weerstand. Het bevat de prebiotica FOS (fructooligosacchariden) en bietenpulp voor een optimale spijsvertering. De toegevoegde hoogwaardige visolie zorgt voor een perfecte omega-3/omega-6 verhouding. Dit ondersteunt de gewrichten, zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht.


Hoge Energie
Hoge percentages aan hoog kwalitatieve eiwitten (30%) en vetten (20%) zorgen voor een goede spieropbouw en geven duurzame energie tijdens topprestaties, herstel of koude klimaatsomstandigheden. De voeding is ook geschikt om in de energie- en eiwit behoefte van zogende teven te voorzien.


Optimale Immuniteit
De prebiotica en het hoge aandeel van vitamine C, maar vooral van vitamine E ondersteunen het immuunsysteem tijdens stresssituaties, zware inspanningen en herstel.


Bescherming Van De Gewrichten
Het ideale niveau omega 3-vetzuren en de verhoogde toevoeging van glucosamine en chondroïtinesulfaat dragen bij tot flexibele en sterke gewrichten.


Uitstekende Immuniteit
Natuurlijke groene thee extracten, rozemarijn, β-caroteen en een hoger vitamine E gehalte zijn natuurlijke anti-oxidanten en dragen op deze manier bij tot een uitstekende en evenwichtige immuniteit van uw hond.

Droogvoer EURO-PREMIUM Large Adult High Energy verpakking
 • Large Adult High Energy 12 kg
Samenstelling
Kippenvleesmeel  (28%) Rijst  (15%) FOS (Fructo-oligosacchariden)  (0.1%)
Additieven
Tarwe Gehydrolyseerde proteïne Kippenlever hydrolysaat Bietenpulp Dry heel ei Gedroogde vis Gist zout Levertraan Lecithine Glucosamine Chondroïtinesulfaat Vitamine A  (22.000 IE) Vitamine D  (1.800 IE) Vitamine E  (600 mg) Vitamine C  (120 mg) L-carnitine  (50 mg) Koper  (15 mg) IJzerhoudend  (130 mg) Zink  (125 mg) Mangaan  (30 mg) Jodium  (1.2 mg) Selenium  (0.12 mg)
Analytische bestanddelen
Ruwe proteïne 30%
Ruw vet 20%
Ruweas 7%
Ruwe vezel 3%
Calcium 1.4%
Fosfor 1%

Aanbevolen voor de volgende Hondenrassen

Large, van 26 kg
Medium, 11-25 kg
Voedingsadvies

Adult Large High Energy droog verstrekken.


Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater. 


Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.


EURO-PREMIUM Large Adult High Energy 12 kg beoordeling

Post uw foto van het product
+ Post uw foto van het product (tot 5 Mb, jpg, png, jpeg)
x
Foto klant
Volg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Koop veilig
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Betalingsmogelijkheden
 • VISA
 • PayPal