EURO-PREMIUM Large Senior met Kip & Rijst 4 kg

EURO-PREMIUM Large Senior met Kip & Rijst 15 kg, 4 kg
Post uw foto van het product
Zo helpt u andere Zoobio klanten een meer gedetailleerde afbeelding van Large Senior met Kip & Rijst zien
15 kg 4 kg
17,68 €*
Prijs per kg: 4.42 €* / Kg
* Prijs per eenheid
* Prijs inclusief BTW
* Levertermijnen & Voorwaarden
Waarom Zoobio
 • Perssonlijke ondersteuning+32 4 268 26 84
 • Dierbenodigdheden professionalsDirecte ondersteuning

Deel het product met:

Large Senior met Kip & Rijst 4 kg EURO-PREMIUM productinformatie

Volledige voeding voor volwassen honden van grote rassen (>25kg) ouder dan 7 jaar.


Euro-Premium Senior Large Chicken & Rice is een volledige hoog kwalitatieve voeding voor oudere, grote honden. Op de gemiddelde leeftijd van 7 jaar vertraagt het metabolisme en kan de hond beschouwd worden als senior. Deze voeding is licht verteerbaar, bevat FOS voor een optimale vertering en is verrijkt met L-Carnitine. Het bevat minder calorieën om uw hond in topconditie te houden ook al is hij niet meer zo actief. Chondroïtinesulfaat en glucosamine zijn toegevoegd om de flexibiliteit van de gewrichten te ondersteunen.


Hoge gehaltes anti-oxidanten en prebiotica, helpen om het afweersysteem bij oudere honden te behouden. Een ideale omega-3/omega-6 vetzuren ratio wordt bereikt door toevoeging van geraffineerde visolie. Dit is noodzakelijk voor een gezonde en glanzende vacht.


Ondersteuning Van De Gewrichten
Deze voeding bevat minder calorieën en vetten. L-carnitine draagt bij tot een betere vetverbranding. Beiden verminderen de kans op overgewicht waardoor er minder gewicht rust op de gewrichten. Glucosamine en chondroïtinesulfaat helpen bij oudere honden de gewrichten te onderhouden en ondersteunen.


Optimale Vertering
Oudere honden kunnen een gevoeliger spijsverteringsysteem hebben. Dankzij de licht verteerbare ingrediënten zoals kip en rijst, prebiotica en bietenpulp, is deze samenstelling voor hen uitermate geschikt.


Perfecte Grootte & Vorm
De aangepaste korrelvorm zorgt ervoor dat oudere honden met gevoelige tanden deze gemakkelijker kunnen bijten. De ideale calcium/fosfor verhouding zorgt voor de ondersteuning van sterkere tanden. Vraag zeker bij elk dierenartsbezoek een controle van de tanden.


Sterk Immuunsysteem
De ideale vitaminemix (met hoog gehalte aan vitamine C en E), prebiotica (FOS, MOS en bietenpulp) en de extra toevoeging van selenium als antioxidant ondersteunen de ontwikkeling van een evenwichtig immuunsysteem en een optimale stofwisseling.

Droogvoer EURO-PREMIUM Large Senior met Kip & Rijst verpakking
 • Large Senior met Kip & Rijst 15 kg
 • Large Senior met Kip & Rijst 4 kg
Samenstelling
Rijst  (16%) Kippenvleesmeel  (18%)
Additieven
Lecithine Glucosamine Maïs Vitamine E  (180 mg) Vismeel Tarwe Gist Jodium  (1.2 mg) Koper  (15 mg) Mangaan  (30 mg) Zink  (125 mg) L-carnitine  (50 mg) Vitamine A  (19.000 IE) Selenium  (0.12 mg) Bietenpulp FOS (Fructo-oligosacchariden) Vitamine D  (1.700 IE) Gehydrolyseerde gevogelte lever Greaffineerde visolie IJzerhoudend  (130 mg) Dry heel ei
Analytische bestanddelen
Calcium 1.1%
Fosfor 0.85%
Ruwe vezel 3%
Ruweas 6.3%
Ruw vet 9%
Ruwe proteïne 23%

Aanbevolen voor de volgende Hondenrassen

Large, van 26 kg
Voedingsadvies

Senior Large Chicken & Rice droog verstrekken. 


Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater.


Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.


EURO-PREMIUM Large Senior met Kip & Rijst 4 kg beoordeling

Post uw foto van het product
+ Post uw foto van het product (tot 5 Mb, jpg, png, jpeg)
x
Foto klant
Volg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Koop veilig
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Betalingsmogelijkheden
 • VISA
 • PayPal