Hill's Science Plan Canine Adult Light Large Breed Kip 12 kg

Hill's Science Plan Canine Adult Light Large Breed Kip 12 kg
Post uw foto van het product
Zo helpt u andere Zoobio klanten een meer gedetailleerde afbeelding van Science Plan Canine Adult Light Large Breed Kip zien
12 kg
Kip
59,07 €*
66,37 €*
Prijs per kg: 4.92 €* / Kg
* Prijs per eenheid
* Prijs inclusief BTW
* Levertermijnen & Voorwaarden
Waarom Zoobio
 • Perssonlijke ondersteuning+32 4 268 26 84
 • Dierbenodigdheden professionalsDirecte ondersteuning

Deel het product met:

Science Plan Canine Adult Light Large Breed Kip 12 kg Hill's productinformatie

Heeft u een grote volwassen rashond met de neiging tot overgewicht? Hill’s Canine Adult Large Breed Light Kip Chicken is ideaal voor dit soort honden. Het product bevat weinig calorieën, waardoor u uw hond op een normaal lichaamsgewicht zult kunnen houden.

De voordelen van Hill’s Canine Adult Large Breed Light Chicken

Dit voer heeft een laag gehalte aan vet is speciaal voor honden met een energietekort, zoals bij lage fysieke inspanningen. Hill’s Canine Adult Large Breed Light Chicken bevat L-carnitine die vetzuren snel omzet in energie. Hierdoor wordt de opslag van lichaamsvet voorkomen en kan uw huisdier een goede lichamelijke conditie blijven houden.

Voeding met vetzuren bieden veel voordelen voor de huid en vacht. Antioxidanten zijn belangrijk voor het immuunsysteem van uw hond. Glucosamine en chondroïtine dragen bij aan sterke en gezonde gewrichten. Veel voedingsvezels hebben een goede uitwerking op de spijsvertering. De aanschaf van een 12 kg verpakking van deze voeding is een verstandig besluit. De kiloprijs is lager dan als u besluit een kleinere verpakking te nemen. De verpakking van 3 kg biedt uitkomst als u geen risico wilt nemen en eerst wil proberen of uw hond Hill’s voeding wel lust.

Hill’s Canine Adult Large Breed Light Chicken behoort tot het Science Plan assortiment aan producten. Het is een voedingslijn met een structuur die perfect in balans is gebracht. Ze helpen honden van alle leeftijden om gezond en vitaal te blijven. Hill's blijft constant investeren in wetenschappelijke ontwikkelingen en technologieën. Daardoor stellen wereldwijd dierenartsen vertrouwen in deze voedingsproducten. Hill's onderscheidt zich door de voedingswaarde en is om die reden goedkoper dan andere voeren.

Voedingstips

De producent adviseert dagelijkse standaard porties, zodat u precies weet wat u uw hond te eten moet geven. Houd er rekening mee dat de behoeften van de verschillende soorten honden uiteen kunnen lopen. Neem daarom uw hond in acht. Als deze inactief is, zou u hem misschien te veel kunnen geven. Maar als het juiste dagelijkse rantsoen wordt gekozen, dan is uw hond vrolijk en energiek. Houd er rekening mee dat honden die droogvoer krijgen constant vers water moeten kunnen te drinken. Hiermee voorkomt u nierstenen.

Dieet Hill's Science Plan Canine Adult Light Large Breed Kip verpakking
 • Science Plan Canine Adult Light Large Breed Kip 12 kg
Additieven
Maïs Pluimvee meel Cellulose sojameel Eiwithydrolysaat Maïsgluten Gedroogde bietenpulp Erwtenzemelen Lijnzaad dierlijk vet Mineralen L-carnitine Vitamines Micro-elementen Kraakbeen hydrolysaat Rivierkreeft hydrolysaat Beta-caroteen Natural antioxidants
Analytische bestanddelen
Ruweas 4.9%
Fosfor 0.61%
Ruwe proteïne 22.2%
Ruw vet 9.2%
Ruwe vezel 12.5%
Calcium 0.73%
Natrium 0.23%
Kalium 0.75%

Aanbevolen voor de volgende Hondenrassen

Large, van 26 kg
Voedingsadvies
Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
25 295 - 335
30 335 - 464
40 415 - 575
50 490 - 680
60 565 - 780
70 + 10 per kg

Hill's Science Plan Canine Adult Light Large Breed Kip 12 kg beoordeling

Post uw foto van het product
+ Post uw foto van het product (tot 5 Mb, jpg, png, jpeg)
x
Foto klant
Volg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Koop veilig
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Betalingsmogelijkheden
 • VISA
 • PayPal