Hill's Science Plan Canine Mature Adult 5+ Active Longevity Large Breed Kip 12 kg

Hill's Science Plan Canine Mature Adult 5+ Active Longevity Large Breed Kip 12 kg, 3 kg
Post uw foto van het product
Zo helpt u andere Zoobio klanten een meer gedetailleerde afbeelding van Science Plan Canine Mature Adult 5+ Active Longevity Large Breed Kip zien
12 kg 3 kg
Kip
59,87 €*
65,80 €*
Prijs per kg: 4.99 €* / Kg
* Prijs per eenheid
* Prijs inclusief BTW
* Levertermijnen & Voorwaarden
Waarom Zoobio
 • Perssonlijke ondersteuning+32 4 268 26 84
 • Dierbenodigdheden professionalsDirecte ondersteuning

Deel het product met:

Science Plan Canine Mature Adult 5+ Active Longevity Large Breed Kip 12 kg Hill's productinformatie

Heeft u een grote rashond van meer dan 5 jaar oud? Dan heeft uw hond de volwassen leeftijd bereikt. Om uw hond zo lang mogelijk gezond en vitaal te houden, moet u er op letten welke voeding uw hond krijgt. Hill’s Canine Mature Adult 5+ Active Longevity Large Breed with Chicken kunt u gebruiken als een basisvoeding. Deze voeding gaat een voortijdige veroudering van uw huisdier tegen.

De voordelen van Hill’s Canine Mature Adult 5+ Active Longevity Large Breed with Chicken

Dankzij de caloriearme ingrediënten en het lage vetgehalte in deze voeding helpen bij het voorkomen van overgewicht bij uw hond en bovendien worden problemen met nieren, lever, hart, huid en gewrichten vermeden. De uitgekiende combinatie van vitaminen en mineralen hebben een gunstig effect op de gezondheid en vitaliteit van uw huisdier.

Omega-3-vetzuren, glucosamine en chondroïtine sulfaat hebben een goede uitwerking op de gewrichten. L-carnitine is spierversterkend spieren en is ook een van de door Hill's gebruikte bestanddelen. De unieke antioxidanten samenstelling draagt bij aan de immuniteit.

Kip zit boordevol vitaminen. Het bevat speciale stoffen die uw hond voor een gezond en vitaal leven nodig heeft.

 • Vitamine B2 is nuttig voor de hemoglobine synthese. Ook draagt deze stof bij aan de normale werking van netvliezen van de ogen;
 • B3 vitamine helpt bij het vormen van bijnierschorshormonen. Daarnaast helpt deze vitamine bij een goed werkende spijsvertering;
 • B6 vitamine draagt bij aan het metabolisme van de aminozuren. Het is van belang om hiervan voldoende binnen te krijgen, zodat het zenuwstelsel goed kan blijven functioneren.

Als u de voorkeur geeft om handige kleine verpakkingen aan te schaffen, dan hebt u de mogelijkheid om 3 kilo verpakkingen van deze voeding te bestellen. Maar als u geld en tijd wilt gaan besparen, kunt u het beste de 12 kg verpakking bestellen. Deze kosten in verhouding niet alleen minder, maar hebben ook als voordeel dat u minder vaak een nieuwe verpakking hoeft te bestellen.

Hill’s Canine Mature Adult 5+ Active Longevity Large Breed with Chicken zal spoedig onderdeel uitmaken tot de Science Plan voedingscategorie. Dit merk vervaardigd perfect samengestelde producten voor honden van alle leeftijden. Hill's gebruikt uitsluitend licht verteerbare bestanddelen van een hoge kwaliteit. Dankzij het productieproces heeft het een hogere voedingswaarde dan andere voeren. Uw huisdier hoeft minder te eten om verzadigd te worden, waardoor u geld zult besparen.

Voedingstips

Wanneer u voor het eerst Hill’s Canine Older Adult 5+ Active Longevity Large Breed with Chicken voorzet, voeg dan het nieuwe voer geleidelijk aan het gewone voer van uw huisdier toe. In het tijdsbestek van een week kunt u uw hond steeds wat meer van het nieuwe product geven. Denk er aan dat uw hond voldoende drinkwater drinkt. Dit voorkomt nierstenen. Zorg ervoor dat zijn drinkbak voldoende water bevat, anders zal uw hond niet voldoende drinken.

Dieet Hill's Science Plan Canine Mature Adult 5+ Active Longevity Large Breed Kip verpakking
 • Science Plan Canine Mature Adult 5+ Active Longevity Large Breed Kip 12 kg
 • Science Plan Canine Mature Adult 5+ Active Longevity Large Breed Kip 3 kg
Samenstelling
Kippenmeel  (16%) Pluimvee meel  (25%)
Additieven
Maïs Tarwe Lijnzaad Taurine  (1000 mg) L-carnitine  (270 mg) sojameel Eiwithydrolysaat Plantaardige olie Erwtenzemelen Kalkoevlees maaltijd Beta-caroteen  (1.5 mg) dierlijk vet Maïsgluten Calciumcarbonaat Kaliumchloride Natriumchloride Vitamine A  (16.000 IU) Vitamine D3  (941 IU) IJzerhoudend  (87.7 mg) Jodium  (1.3 mg) Koper  (7.8 mg) Mangaan  (8.2 mg) Zink  (162.9 mg) Selenium  (0.2 mg) Vitamine C  (70 mg) Vitamine E  (600 mg)
Analytische bestanddelen
Calcium 0.63%
Fosfor 0.52%
Natrium 0.16%
Ruwe proteïne 18.4%
Oliën en vetten 14.5%
Ruwe vezel 3.5%
Ruweas 4.2%
Kalium 0.74%

Aanbevolen voor de volgende Hondenrassen

Large, van 26 kg
Voedingsadvies
Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
25 250 - 345
30 285 - 395
40 355 - 490
50 420 - 580
60 485 - 665
70 540 - 750
80 + 10 per kg

Hill's Science Plan Canine Mature Adult 5+ Active Longevity Large Breed Kip 12 kg beoordeling

Post uw foto van het product
+ Post uw foto van het product (tot 5 Mb, jpg, png, jpeg)
x
Foto klant
Volg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Koop veilig
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Betalingsmogelijkheden
 • VISA
 • PayPal