Hill's Science Plan Canine - Adult Sensitive Skin met Kip 12 kg

Hill's Science Plan Canine - Adult Sensitive Skin met Kip 1 kg, 12 kg, 3 kg
Post uw foto van het product
Zo helpt u andere Zoobio klanten een meer gedetailleerde afbeelding van Science Plan Canine - Adult Sensitive Skin met Kip zien
1 kg 12 kg 3 kg
66,38 €*
Prijs per kg: 5.53 €* / Kg
* Prijs per eenheid
* Prijs inclusief BTW
* Levertermijnen & Voorwaarden
Waarom Zoobio
 • Perssonlijke ondersteuning+32 4 268 26 84
 • Dierbenodigdheden professionalsDirecte ondersteuning

Deel het product met:

Science Plan Canine - Adult Sensitive Skin met Kip 12 kg Hill's productinformatie

Heeft uw huisdier last van een rode en open huid? U kunt hem Hill’s Canine Sensitive Skin Food geven om dit probleem aan te pakken. Het is ook goed voor de huid en vacht. De producent stelt dat er in 30 dagen vooruitgang merkbaar zal zijn.


De voordelen van Hill’s Canine Sensitive Skin Food

Dit product heeft een evenwichtige structuur en is licht verteerbaar. U kunt het uw hond als dagelijkse voeding voorzetten. De omega-3 en omega-6 vetzuren en vitamine E zullen aan de gezondheid van de huid en vacht bijdragen. De natuurlijke oliën zijn goed, omdat ze de huid van uw hond hydrateren, waardoor deze niet meer schilfert met een prachtige vacht als resultaat.


Het moet worden opgemerkt dat Hill’s Canine Sensitive Skin Food niet alleen goed is voor de huid en de vacht. De hoogwaardige eiwitten zijn nuttig voor de spieren en de invloed hebben een positieve uitwerking op de immuniteit. Het voer is zeer smakelijk en daarbij erg voedzaam. Het is dus uiteindelijk veel voordeliger dan de meeste andere voeren.


Dit voer is te verkrijgen in verpakkingen van 1,3 en 12 kg. Wanneer u uw hond gevarieerde voeding wilt geven of wilt zien of uw hond het nieuwe voer lekker vindt, kunt u eerst de kleine verpakking proberen. Wilt u geld besparen? Bedenk dan dat hoe groter de verpakking, hoe lager de kiloprijs van het voer.


De aanschaf van een 12 kg verpakking besparen u geld en tijd. Elke kilo voer voor uw huisdier is op deze wijze goedkoper dan wanneer u een kleine verpakking van dit product neemt. Daarnaast heeft een tijdlang voer op voorraad, zodat u niet meteen naar de winkel hoeft om nieuw voer te halen of het online te bestellen

Dit voer valt onder de Science Plan categorie - het voer heeft een hoge kwaliteit en een gebalanceerde structuur. Hill heeft het voer op een dusdanige manier samengesteld dat dieren van alle leeftijden en formaten gevoed kunnen worden volgens hun individuele behoeften.

De Hill’s onderneming gebruikt uitsluitend ingrediënten die voldoen aan strikte kwaliteitsnormen. De producten worden bovendien met zorg verwerkt, zodat u zeker weet dat u uw huisdier de beste kwaliteit voer geeft.


Voedingstips

Wanneer u uw hond dit product voor de eerste keer voorzet, verander het voer dan geleidelijk. Geef de hond in een periode van 7 dagen steeds wat meer Hill’s Canine Sensitive Skin Food en minder tegelijkertijd zijn gewone voer. Houd u bij het geven van de voeding aan de voorschriften van de producent, maar pas als dat nodig mocht zijn de hoeveelheid naar de behoeften van uw hond aan. Zorg er ook voor dat uw hond voldoende schoon drinkwater krijgt ter voorkoming van nierstenen.

Huid en vacht Hill's Science Plan Canine - Adult Sensitive Skin met Kip verpakking
 • Science Plan Canine - Adult Sensitive Skin met Kip 1 kg
 • Science Plan Canine - Adult Sensitive Skin met Kip 12 kg
 • Science Plan Canine - Adult Sensitive Skin met Kip 3 kg
Samenstelling
Kip  (22%) Pluimvee  (33%)
Additieven
Rijst Maïs Maïsgluten Dried whole egg Plantaardige olie Lijnzaad Eiwithydrolysaat Pluimvee meel Vitamines Mineralen maïsglutenmeel Gedroogd ei L-tryptofaan Micro-elementen Kalkoevlees maaltijd Tocoferol Citroenzuur Beta-caroteen Brouwersrijst
Analytische bestanddelen
Calcium 0.66%
Kalium 0.64%
Ruweas 4.9%
Fosfor 0.58%
Natrium 0.35%
Ruwe proteïne 25.3%
Ruw vet 16%
Ruwe vezel 1.3%
Omega 3 vetzuren 1.2%
Omega 6 vetzuren 4.8%
Voedingsadvies
Lichaamsgewicht (kg)  Droog (g) 
2.5 50 - 70
5 85 - 115
10 140 - 190
20 235 - 325
30 315 - 440
40 395 - 545
50 465 - 640
60 + 10 per kg

Hill's Science Plan Canine - Adult Sensitive Skin met Kip 12 kg beoordeling

Post uw foto van het product
+ Post uw foto van het product (tot 5 Mb, jpg, png, jpeg)
x
Foto klant
Volg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Koop veilig
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Betalingsmogelijkheden
 • VISA
 • PayPal