Meradog Pure Senior Kalkoen & Rijst 12.5 kg

Meradog Pure Senior Kalkoen & Rijst 12.5 kg, 4 kg
Post uw foto van het product
Zo helpt u andere Zoobio klanten een meer gedetailleerde afbeelding van Pure Senior Kalkoen & Rijst zien
12.5 kg 4 kg
34,42 €*
Prijs per kg: 2.75 €* / Kg
* Prijs per eenheid
* Prijs inclusief BTW
* Levertermijnen & Voorwaarden
Waarom Zoobio
 • Perssonlijke ondersteuning+32 4 268 26 84
 • Dierbenodigdheden professionalsDirecte ondersteuning

Deel het product met:

Pure Senior Kalkoen & Rijst 12.5 kg Meradog productinformatie

Heeft uw senior huisdier last van een gevoelige spijsvertering, een allergie of is hij gewoon kieskeurig? Dan zult u speciale producten moeten nemen die een goede basis voor zijn maaltijd vormen. Pure Senior Turkey & Rice Meradog voeding is daarvoor ideaal. Het is een hypoallergeen uitgebalanceerd product bestemd voor senior dieren met speciale behoeften. Dezez voeding is geschikt voor honden van grote rassen van meer dan 7 jaar oud en honden van kleine en middelgrote rassen van meer dan 9 jaar oud.

De voordelen van Pure Senior Turkey & Rice Meradog

Pure Senior Turkey & Rice Meradog voeding is glutenvrij. Het bevat slechts één eiwitbron - kalkoenvlees en een koolhydraatbron - premium rijst. Het maakt deze voeding ideaal geschikt voor honden met een allergie. Hoogwaardig dierlijk eiwit draagt bij aan de spierversterking en koolhydraten geven uw huisdier meer energie.

De producenten hebben het organisme van oudere honden nauwkeurig bestudeerd en een ideaal product samengesteld. Pure Senior Turkey & Rice Meradog voeding bevat mosselpoeder wat bijdraagt aan het versterken van de gewrichten en de normalisatie van de spijsvertering. Daarnaast bevat deze voeding een gereduceerd fosfor- en natriumgehalte – wat de nieren van oudere honden tegen stress beschermt.

Bovendien bevat Pure Senior Turkey & Rice Meradog een samenstelling van stoffen die de gezondheid van oudere dieren ondersteunt. Biest en beta-glucanen dragen bij aan de beschermende werking van een organisme. Antioxidanten (vitamine C en E en bètacaroteen) zorgen voor bescherming op celniveau. Omega-6 en Omega-3 vetzuren zorgen voor een glanzende en gezonde vacht, ook voeden en hydrateren ze de huid. En prebioticum inuline zorgt voor een betere spijsvertering.

De voeding is in twee verpakkingen verkrijgbaar - 4 kg en 12.5 kg. De 4 kg verpakking is een ideale keuze als u de voeding wilt proberen. En de 12.5 kg verpakking is een goede manier om geld te besparen en niet constante nieuw voer te hoeven kopen, omdat deze verpakking geruime tijd zal meegaan.

Dit product maakt deel uit van het Pure voeding assortiment van Meradog - de wereldberoemde producent van natuurlijke voedingsproducten voor huisdieren. Dit is het speciale voedingsprogramma voor gevoelige en allergische honden. Elk product uit deze assortiment bevat één soort vlees en een hoofdbron van koolhydraten. Pure voedingsproducten zijn makkelijk te verteren en zijn zeer smakelijk.

Voedingsgids

De dagelijkse hoeveelheid voeding staat op de verpakking en vindt u in de tabel op dezelfde pagina van onze website. Echter, deze richtlijn moet worden aangepast naar de specifieke kenmerken van uw hond, waaronder gewicht, leeftijd, ras. Daarnaast hebben externe factoren ook een belangrijke invloed: omstandigheden, seizoen, weer.

Het is van belang om uw hond niet te veel voer te geven. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voeding vergroten kan alleen als de hond veel energie verbruikt.

U kunt makkelijk nagaan of uw huisdier een normaal gewicht heeft: betast zijn laatste 3-4 paar ribben. Wanneer u ze moeilijk kunt voelen heeft uw hond overgewicht.

Denk er ook aan uw huisdier voldoende vers drinkwater te geven – dat is nodig voor een goed metabolisme en de gezondheid van uw hond.

Droogvoer Meradog Pure Senior Kalkoen & Rijst verpakking
 • Pure Senior Kalkoen & Rijst 12.5 kg
 • Pure Senior Kalkoen & Rijst 4 kg
Samenstelling
Zalmolie  (0.6%) Zonnebloemolie  (0.4%) Lijnzaad  (2%) Rijst  (62%) Pluimvee meel  (20%) Chicoreipoeder  (0.1%) Cellulosevezels  (1.5%) Rundercolostrum  (0.5%)
Additieven
Kalkoen Groene thee Gedroogde bietenpulp Eierpoeder algen Mosselvlees Gedroogde biergist Calciumcarbonaat Dierlijk eiwit Marigold flower meal Gistextract dierlijk vet Vitamine E  (600 mg/kg) Vitamine D3  (1.500 IE/kg) Vitamine A  (20.000 IE/kg) Vitamine C  (400 mg/kg)
Analytische bestanddelen
Ruw vet 9.5%
Calcium 0.9%
Ruwe proteïne 22%
Ruweas 5%
Fosfor 0.6%
Natrium 0.2%
Ruwe vezel 2.5%

Aanbevolen voor de volgende Hondenrassen

Alle hondenrassen
Voedingsadvies
Gewicht van de hond Hoeveelheid in g/dag
3 kg 60
5 kg 85
10 kg 140
15 kg 190
20 kg 235
30 kg 320
40 kg 395
50 kg 470
60 kg 535
70 kg 600

Meradog Pure Senior Kalkoen & Rijst 12.5 kg beoordeling

Post uw foto van het product
+ Post uw foto van het product (tot 5 Mb, jpg, png, jpeg)
x
Foto klant
Volg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Koop veilig
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Betalingsmogelijkheden
 • VISA
 • PayPal