Royal Canin Club Special Performance Adult CC 15 kg

Royal Canin Club Special Performance Adult CC 15 kg
Post uw foto van het product
Zo helpt u andere Zoobio klanten een meer gedetailleerde afbeelding van Club Special Performance Adult CC zien
15 kg
38,30 €*
44,02 €*
Prijs per kg: 2.55 €* / Kg
* Prijs per eenheid
* Prijs inclusief BTW
* Levertermijnen & Voorwaarden
Waarom Zoobio
 • Perssonlijke ondersteuning+32 4 268 26 84
 • Dierbenodigdheden professionalsDirecte ondersteuning

Deel het product met:

Club Special Performance Adult CC 15 kg Royal Canin productinformatie

Zoekt u een gebalanceerde voeding voor uw volwassen hond? Club Special Performance Adult CC Royal Canin voedsel is zeer geschikt voor uw huisdier. Het is droogvoer in de vorm van een geurige krokante kroket. Het is specifiek voor actieve honden met een geringe lichamelijke beweging gemaakt.

De voordelen van Club Special Performance Adult CC Royal Canin

Club Special Performance Adult CC Royal Canin is goed voer met een perfecte evenwichtige structuur. Er worden voor deze voeding geen smaakversterkers en kleurstoffen gebruikt. Daarnaast is deze voeding licht verteerbaar zodat uw huisdier altijd energiek zal zijn zonder last van de spijsvertering.

Dit product bevat alle nodige bestanddelen voor de gezondheid van uw dier - vlees, granen en voedzame oliën. De samenstelling van Club Special Performance Adult CC Royal Canin geeft uw hond de noodzakelijke vitaminen en voedingsstoffen. Bijvoorbeeld vitamine A - wat als antioxidant het zicht verbetert of vitamine D3 wat nodig is voor de correcte verwerking van calcium en fosfor in een organisme is. Deze voeding bevat ijzer en koper die beiden een belangrijk aandeel hebben in de bloedtoevoer, en jodium dat bijdraagt aan de gezondheid van de schildklier.

Club Special Performance Adult CC Royal Canin wordt in een voordelige verpakking van 15 kg verkocht, die een geruime tijd zal meegaan. Dit product behoort tot het Club Special Performance voedingscategorie. Deze categorie bevat voer voor actieve honden van alle rassen. Het Franse Royal Canin is marktleider ten aanzien van het vervaardigen van natuurlijke en gezonde diervoeding. Alle voedingsproducten van dit merk onderscheiden zich door een hoge kwaliteit en zijn samengesteld o basis van alle specifieke behoeften van huisdieren.

Voedingsgids

Geef uw huisdier dagelijkse de juiste porties voer. Hieronder vindt u een tabel met de dagelijkse aanbevelingen voor hun voeding. Houd er rekening mee dat deze aanbevelingen slechts een indicatie is die u aan de specifieke kenmerken van uw hond moet aanpassen - grootte, ras, lichamelijke conditie en gezondheidstoestand.

Geef uw huisdieren niet meer voeding dan ze nodig hebben. Dit kan een slechte gewoonte worden en erin resulteren dat uw hond last krijgt van spijsverteringsstoornissen en overgewicht. Wanneer uw huisdier u om meer voer vraagt dan kunt u zijn dagelijke hoeveelheid in twee porties verdelen.

Droogvoer Royal Canin Club Special Performance Adult CC verpakking
 • Club Special Performance Adult CC 15 kg
Additieven
Granen Plantaardige bijproducten Gist Mineralen Vlees dierlijke bijproducten Vitamine A  ( 6000 IE) Vitamine D3  ( 500 IE) IJzerhoudend  ( 24 mg) Jodium  (1.9 mg) Koper  (8 mg) Mangaan  (31 mg) Zink  (105 mg)
Analytische bestanddelen
Ruw vet 14%
Ruwe proteïne 25%
Ruweas 6.8%
Ruwe vezel 2.4%
Voedingsadvies
Gewicht van de hond normaal actieve hond
5 kg 105
10 kg 170
15 kg 230
20 kg 285
25 kg 335
30 kg 380
35 kg 425
45 kg 510
60 kg 630
80 kg 780

Royal Canin Club Special Performance Adult CC 15 kg beoordeling

Post uw foto van het product
+ Post uw foto van het product (tot 5 Mb, jpg, png, jpeg)
x
Foto klant
Volg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Koop veilig
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Betalingsmogelijkheden
 • VISA
 • PayPal