Versele Laga Cavalor Perfomix 20 kg

Versele Laga Cavalor Perfomix 20 kg
Post uw foto van het product
Zo helpt u andere Zoobio klanten een meer gedetailleerde afbeelding van Cavalor Perfomix zien
20 kg
20,52 €*
Prijs per kg: 1.03 €* / Kg
* Prijs per eenheid
* Prijs inclusief BTW
* Levertermijnen & Voorwaarden
Waarom Zoobio
 • Perssonlijke ondersteuning+32 4 268 26 84
 • Dierbenodigdheden professionalsDirecte ondersteuning

Deel het product met:

Cavalor Perfomix 20 kg Versele Laga productinformatie

De volledige dagelijkse dosis sportenergie voor jouw paard:

- Cavalor Perfomix is een evenwichtige sportmix voor actieve paarden en wordt naast de dagelijkse portie ruwvoer gegeven.

- Dit mengsel bestaat uit granen van zeer goede kwaliteit, hoogwaardige eiwitten, vetten en goed verteerbare celstof (structuur). Het bevat alle elementen die actieve sportpaarden nodig hebben.

- Arti Pro zorgt voor ondersteuning van de gewrichten door verhoogde gehaltes aan koper, zink en mangaan. Hierdoor krijgen gewrichten, skelet en pezen een maximale ondersteuning bij extra belasting. Yeast Plus staat voor de aanwezigheid van levende gisten die de samenstelling van de darmflora gunstig beïnvloeden. Hierdoor ontstaat er minder verzuring in de dikke darm en vermindert het risico op kolieken.

Muscle Plus

Voor kerngezonde spiercellen. Muscle Plus bevat een verhoogde hoeveelheid vitamine E en selenium. Vitamine E functioneert als een biologisch antioxidant en verbetert de prestaties bij paarden. Het beschermt de rode bloedlichaampjes (zuurstoftransport) en heeft een gunstige invloed op het stofwisselingsvermogen van de spieren, zodat de recuperatiefase verkort. Selenium heeft een sparende invloed op vitamine E en beschermt de celopbouw van jouw paard.

Yeast Plus

Levende gist voor een probleemloze spijsvertering. Levende gistculturen stimuleren zuur gebruikende bacteriën in de dikke darm en remmen de vorming van schadelijke bacteriën af (voornamelijk streptococcus). Hierdoor zal er geen verzuring (daling pH) optreden en zal de aanwezige microflora in optimale omstandigheden kunnen werken. Er wordt dus gezorgd voor een optimaal rendement van het voer en een verminderd risico op kolieken.

Arti Pro

Voor een optimale gewrichtsondersteuning. Arti Pro is een uniek supplement van organisch gebonden sporenelementen zoals koper, zink en mangaan en zorgt ervoor dat de gewrichten, pezen, kraakbeen en skelet een betere ondersteuning krijgen. Dit is vooral van belang bij jonge paarden, oudere paarden, paarden die zware prestaties leveren en drachtige of lacterende merries.

Muesli Versele Laga Cavalor Perfomix verpakking
 • Cavalor Perfomix 20 kg
Additieven
Calciumcarbonaat Speltzemelen Gerst Gerstvlokken Haver Luzerne extract Maïsglutenvoer Maïszemelen Natriumchloride palmpitschilfers Palmolie brisuren van oliehoudende zaden sojaolie Tarwe Wheat bran suikerriet melasse Choline chloride  (190 mg) IJzerhoudend Koper Mangaan  (150 mg) Natriumseleniet Vitamine D3  (1.500 IE) Vitamine E  (200 mg) zinksulfaat Vitamine A  (15.000 IE) Zink  (150 mg)
Analytische bestanddelen
Ruwe proteïne 11%
Ruw vet 4.5%
Ruwe vezel 11.1%
Ruweas 6.7%
Calcium 1%
Voedingsadvies

100 kg = min. 450 g / 1 lb + hooi + water

220 lb = max. 800 g / 1.86 lb + hooi + water

Versele Laga Cavalor Perfomix 20 kg beoordeling

Post uw foto van het product
+ Post uw foto van het product (tot 5 Mb, jpg, png, jpeg)
x
Foto klant
Volg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Koop veilig
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Betalingsmogelijkheden
 • VISA
 • PayPal